mct kranen

Verhuur van kranen

In een wereld waarin expertise en snelheid van belang is, kan je rekenen op MCT Kranen. Dankzij onze tonnen ervaring en gespecialiseerde knowhow weet je met zekerheid dat je de juiste kraan op de juiste plaats op het juiste tijdstip hebt. We voeren niet enkel uit, maar denken ook met je mee. Doe een beroep op onze experts in verhuur van kranen, takelen van zware voertuigen en verhuizen van machines en/of hele bedrijven.

Onze drie
divisies

Door onze kennis van deze drie werelden, ervaar je als klant nog beter onze toegevoegde waarde.

Een kraan nodig voor jouw project? De juiste kraan vind je bij ons. Vraag gerust meer info aan.
Loodzware machines die een nieuwe plek moeten krijgen? In het verleden al vaak meegedacht aan creatieve oplossingen.
In eigen land of in het buitenland in panne of ongeval? Alle zware voertuigen takelen wij 24/7 tot waar je het wenst.
“Van in het begin had het team van MCT kranen mijn vertrouwen. Ze zijn ontzettend stipt en correct. Ik kan iedereen een samenwerking met MCT kranen enkel maar aanraden.”
Dimitri S, Project Manager

Voor wie een expert in hijswerken nodig heeft

Hijswerken is waarvoor we het doen. Al meer dan 5 jaar is dit voor ons een passie. Daarom ook dat het voor ons én voor jullie zoveel meer is dan het verhuren van een kraan. Het is onze expertise, ons advies, onze goede raad, ons proactieve meedenken die een grote meerwaarde kan bieden.

 

Vind je niet onmiddellijk wat je zoekt, aarzel dan vooral niet en tik ons nummer in. We bellen en zoeken uit hoe we jou het best kunnen helpen. Van een zeer eenvoudig probleem tot een complexe uitdaging. Drie divisies met een totaalaanbod van horizontaal en verticaal transport.