moving

Machine­verplaatsing

Een machine van een paar ton verplaats je niet in 1-2-3. Dat vergt een doordachte aanpak en specifiek materiaal. Bij de manipulatie van zware machines of andere zware lasten, de uitdaging is altijd dezelfde : lasten kunnen verschuiven, het zwaartepunt is vaak onbekend, … Buigingen en torsiespanningen zijn niet acceptabel. MCT Moving is een leverancier van oplossingen.

Zware machines verplaatsen zonder risico’s

Zware liftuitdagingen daar houden we van. Risico’s daar houden we niet van. Vooraf maken we correcte analyses zodat niemand voor verrassingen komt te staan. Met het juiste materiaal en de juiste manschappen verplaatsen we elke zware machine. Hijsen, verplaatsen, transporteren, monteren, demonteren en aansluiten. Voor alles kan je rekenen op ons bedrijf.

Verplaatsen van één enkele machine tot volledige productielijnen

Kleiner werk of groot project? Maakt ons niet uit, wij zetten ons altijd tot het uiterste in. Voor elke klant, voor elke opdracht. We kennen de wensen van onze klanten en gaan er vol voor. Elk certificaat, elk erkenning behaalden we met ons team. Onze opdrachtgevers kunnen steeds op beide oren slapen. Met MCT haalt u een betrouwbare partner mee aan boord.

Klaar voor de nieuwe werkplek? Contacteer ons!