moving

Machine­transport

Klaar om de machine over te brengen? Reken op ons voor het machinetransport in binnen- en buitenland. Gaat het om één enkele machine of om een volledige productie unit? Geen enkel probleem! Met man en macht helpen we mee aan een vlekkeloos machinetransport.

Transport van machines in moeilijke omstandigheden

Krappe ruimtes? Weinig uitwijkmogelijkheden? Dat kunnen we aan. Meer zelfs, we houden van een uitdaging. Waarom? We hebben vertrouwen in wat we kunnen. Gevaren en uitdagingen brengen we vooraf uitgebreid in kaart met een taakrisico-analyse. Net voor we van start gaan voeren we ook een last-minuterisico-analyse uit.

Je kan rekenen op een hecht team wat beschikt over het juiste materiaal. We volgen een strakke planning om van elk machinetransport een succes te maken!

Grote machines vervoeren? Geen uitzonderlijk vervoer voor ons!

Als je iets bijna elke dag doet, is het geen uitzonderlijk vervoer meer. Wat niet betekent dat we aandacht laten verslappen. Veiligheid voor mens en materiaal is nog altijd hét belangrijkste. Bij heel erg grote machines kan je rekenen op onze expertise in uitzonderlijk vervoer. Wij ontzorgen je daar 100% in.

Dit houdt in dat we zorgen dat alle nodige vergunningen binnen zijn, transportbegeleiding voorzien is, de route verkend wordt en alle verkeersbegeleidende maatregelen genomen worden.

Zeg maar wat we moeten transporteren en we komen eraan!