craning

Camionkraan of autolaadkraan huren

Ten zeerste geschikt bij uiterst precieze hijs- en manipulatiewerken. De kraan is gemonteerd op het chassis van een vrachtwagen. M.a.w. mobiel, flexibel en snel operationeel.

Heb je dus een autolaadkraan of camionkraan nodig, huur dan bij MCT Kranen. We helpen je met raad en daad. Zwenkmogelijkheden van 360°, hijscapaciteit, bereik,… we adviseren je voor jouw type hijswerkzaamheden tot de meest geschikte camionkraan aan de beste economische voorwaarden.

Extra info over onze camionkranen

Bij het gebruik van een camionkraan op een harde ondergrond hoef je geen extra rijplaten te voorzien. De combinatie van een verharde ondergrond en de drukverdeling van de autolaadkraan zorgen voor
voldoende stabiliteit. Bij een zachtere ondergrond worden door MCT Craning rijplaten voorzien.

Onze gecertificeerde machinisten/chauffeurs bedienen de kraan radiografisch, m.a.w. kunnen assistentie bieden op de werkvloer.

Wat doe je met een camionkraan?

Vanwege zijn mobiliteit is een autolaadkraan de evidentie ten top voor external handling. Maar vanwege korte basisgiek eveneens ideaal geschikt voor internal handling. Productiehal, machinemanipulatie, Industriële verhuizingen, …
Een autolaadkraan nodig en eventueel transport. Geen probleem. Beide activiteiten in één combinatie. Horizontaal en verticaal transport. Een compleet logistieke en economische oplossing.

Kunnen we jou helpen?