craning

Minikraan of pick and carry-kraan huren

Een minikraan huur je wanneer je het beste van beide werelden nodig hebt. Een kleine compacte kraan voor een beperkte oppervlakte met toch een groot hefvermogen. Zware lasten en kleine ruimte? Bingo, dan kan je maar beter een minikraan huren.

Hoe bepaal je welke minikraan je best huurt?

Laat dat maar ons over. Bel ons even op en we stellen je enkele gerichte vragen. Zo zorgen we dat je de beste minikraan huurt. Factoren die een doorslaggevende rol spelen zijn: de toepassing, de ondergrond, type van ruimte, andere beperkingen.

We weten welke minikraan we willen huren: en nu?

We komen eraan! Tot op de centimeter zetten we de minikraan waar jij het wenst. Communiceren doen we altijd snel en duidelijk. Dus je kan er zeker van zijn dat onze planning steeds klopt als een bus. De minikraan komt waar jij het wil, op het tijdstip van jouw wensen. 100% gegarandeerd!

Kraan gehuurd, en nu?

Door een doorgang van 30 centimeter, krijgen we geen minikraan. Dat begrijpt iedereen. We hebben een minimale oppervlakte of doorgang nodig. Bij een industriƫle verhuis komen we steeds op plaatsbezoek. Hoogtes, breedte, draaicirkels etc worden minutieus opgemeten. Onze kleine krachtpatser kan voor zijn beperkte grootte erg veel. Het maximale hefvermogen van onze minikranen is 12 ton en 25 ton.

Types kranen die we verhuren

Kunnen we jou helpen?