moving

Demonteren, monteren, manipuleren en installeren van machines

Machines en medewerkers zijn de kloppende harten van veel ondernemingen. We springen daar niet lichtzinnig mee om. Met de grootste zorg demonteren en monteren we jouw machines. Uiteraard nemen we, als VCA-gecertificeerd bedrijf, daarbij alle regels in acht. Geen details zien we over het hoofd.

Met jaren ervaring in de industriële montage- en verhuismarkt, vind je in ons een betrouwbare partner. Een stevig team van medewerkers, voor en achter de schermen, plannen en voeren ook jouw project uit tot in de puntjes. Zo maken we van de montage, demontage, manipulatie en installatie van jouw machines een succes!

Voorbeelden van (de)montages van machines

elektrische en mechanische assemblages
(de)monteren van productie-units
demontage en opzetten van machine na herlocatie
klaarmaken voor machinetransport

Riggingbedrijf bij uitstek

Takelen en hijsen met verstand van zaken. Rigging betekent voor ons een degelijke voorbereiding en een nauwgezette uitvoering van een plan waar veiligheid voorop staat. Ons team van professioneel geschoolde riggers bezit de knowhow en werken met state-of-the-art hijsmateriaal.

Verplaatsen of transporteren

Je kan ook een beroep op ons doen voor het verplaatsen van machines. Met onze (elektrische) pick&carry kranen, heftrucks, autolaadkranen en hydraulische hefinrichtingen, …. verzetten we elke machine tot op de
millimeter. 

We hebben er al zin in. Contacteer ons hieronder!