craning-hoofdbeeld

Kraan huren voor professionals

Een kraan huren? Nood aan ondersteuning? Dan helpen we jou gerust om de goede keuze te maken. Je kan bij ons terecht voor het huren van telescopische kranen, minikranen en autolaadkranen. Geen idee wat het best past bij jouw noden? Bel ons en we luisteren naar de omschrijving van jouw project.

Betrouwbare kraanverhuur

Wie een kraan huurt wil zeker zijn dat het de juiste kraan is. Wij weten perfect waarvoor welke kraan het best dient. Als je niet zeker bent, laat het maar aan ons over. Je kan ook volledig vertrouwen op ons materiaal. Geen gebrekkig materiaal bij ons, maar kranen in topvorm. We investeren en blijven investeren in mens en technologie.

kraan-huren-uitgesneden

Teamwork makes the dream work

Bij MCT Kranen mogen we onomwonden zeggen dat we een supersterk team hebben van ervaren medewerkers. Onze medewerkers zijn gecertificeerd. Daarnaast zijn ze uit het goede hout gesneden. Proactief meedenken met elk van onze klanten. Jouw volgende project is in goede handen. Daar steken we ons hand voor in het vuur.

VCA-certified_neg2

Kraan gehuurd, en nu?

Samen bepalen we waar je de kraan hebben wil. Uiteraard zorgen we dat de kraan op de juiste plaats en het juiste tijdstip hijsklaar is. Dankzij onze precieze planning, kan je je focussen op je eigen werk. Ook nadat de kraan afgeleverd is waar je het wenst, kan je nog met alle vragen bij ons terecht. Een open en eerlijke communicatie is bij MCT Kranen het fundament van de service.

Kunnen we jou helpen?