Ons verhaal

2008

Chiel is reeds op jonge leeftijd dag en nacht actief bij het gerenommeerd Depannagebedrijf “Verheye”. Het takelvirus heeft hem volledig in de greep. De familie gaat over tot overname van het bedrijf. Start van de groei.

2015

Begin van een investeringsronde in de sector van de kraanverhuur. Een schot in de roos. De innovatieve vloot groeit. Investeren in mens en technologie loont.

2018

De groei vraagt meer ruimte. Méér ruimte creëert méér efficiëntie. De realisatie van een nieuw bedrijfsgebouw is de verpersoonlijking van onze visie op de toekomst.

2020

Het ontstaan van een derde complementaire activiteit : machinemanipulaties en industriële verhuizingen. Uitbreiding van de vloot met gespecialiseerd materiaal. Knowhow is aanwezig. Internal handling is een feit. 

MCT_LOGO_GEEL

Kernwaarden

mct-kernwaarden-02
Innovatie
De toekomst komt eraan. We houden niet vast aan het verleden. Steeds opnieuw investeren we in onze medewerkers en onze vloot. Stilstaan is achteruitgaan en stilstaan behoort niet tot onze genen.
mct-kernwaarden-04
Betaalbaarheid
Een stevige return is belangrijk voor onze klanten. Dankzij onze sterke vakkennis en onze efficiƫnte werkmethodes is de totaaloperatie altijd kostenbesparend.
mct-kernwaarden-03
Veiligheid
Onze medewerkers en hun veiligheid staan voorop. We zijn dan ook trots op ons VCA* certificaat. Dankzij dit certificaat tonen we aan dat we als bedrijf voldoen aan de huidige eisen op gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.
mct-kernwaarden-05
Flexibiliteit
We zijn snel en inventief. We zijn wendbaar naar de wensen van elke klant. We denken mee en zoeken naar een oplossing voor elk probleem. Geen vertraging maar een versnelling voor uw project.

Gezonde groei

Het familiebedrijf “MCT” met Chiel als motor en stuwende kracht, kent stelselmatig een organische groei. Het gevolg van een professioneel team en het anticiperen op een evoluerende markt. Met onze drie divisies kunnen we een totaalaanbod bieden in zowel horizontaal als verticaal transport. De kennis, ervaring en flexibiliteit in elk van onze business units is enorm.

 

Diversiteit is belangrijk binnen “MCT”. We zijn dan ook actief in tal van sectoren. Denk maar aan transport, bouw, industrie, chemie, energie, infrastructuur en staalnijverheid